O nás

Sme OTAVIUS, slovenský výrobca spoločenských a edukačných hier pre deti a mládež ako aj výrobca zábavno- motivačných hier pre dospelých.

Naše výrobky si samy navrhujeme, vytvárame a vyrábame len na Slovensku. Preto na každom našom výrobku nájdete aj znak Slovenského výrobcu.

Nie je jedno ako a s čím sa naše deti hrajú. Hra buduje ich charakter a ovplyvňuje ich budúcnosť.

Už jednoduchá hra „Človeče, nehvevaj sa!“ dieťaťu pomáha vyrovnať sa aj s prehrou a učí nevzdávať sa.

Rozprávkové človeče

My sme Človeče zasadili do rozprávkového lesa so zvieratkami, aby sa páčilo aj menším deťom. Keď Vaše deti vyrastú, otočia plán a zahrajú si človeče na klasickej hernej ploche, pretože naše človeče obsahuje 2 herné plány: rozprávkový aj klasický.

Sú situácie, keď na svoje deti nemáme dosť času, musíme niečo súrne vybaviť, zariadiť, navariť a vtedy by sa nám hodilo naše deti zabaviť dobrou hrou, pri ktorej si vystačia samé. Takou sú puzzle.

Pre deti od 2 rokov máme Baby puzzle. Pri hre s nimi, pri vyberaní a vkladaní tvarov si zlepšujú motoriku, učia sa rozoznávať predmety, farby, zlepšujú si svoj postreh a tiež sa cvičia sa v trpezlivosti.

Pre deti od 3 rokov máme Logické puzzle,ktoré sa skladajú zo 70 kusov. Sú iné ako klasické puzzle, každý dielik má neopakovateľný tvar a možno ho vložiť len na jedno miesto. Obrysy dielikov sú predseknuté do podložky, vďaka čomu ich deti ľahšie a radšej skladajú.

Logické puzzle

Medzi našimi hrami si nájdu zábavnú hru aj deti od 5 rokov, v ktorej sa na chvíľu stanú záchrancom zvieracej ríše. Hra má názov Archa zvierat.

Pre staršie deti, ktoré milujú kone,máme hru RODEO. Pri tejto hre sa naučia zaobchádzať s peniazmi. Zažijú hodiny zábavy pri kupovaní koní, rančov, jazdiarní, .... Napätie do hry vnášajú karty SHERIFF s neočakávanými bonusmi, výdavkami a úlohami.

Dokáže Vás Slovensko niečím zaskočiť? Poznáte ŠPZ všetkých okresov Slovenska? Zistite to v našej najnovšej spoločenskej hre Milujeme Slovensko.Táto hra kombinuje zábavu a poučenie. Na hráčov pri potulkách Slovenskom čakajú zaujímavé úlohy. Kúpou jaskyne, bane, prístavu či lanovky sa stanete veľkým investorom, ktorý však so svojím majetkom a peniazmi musí zaobchádzať efektívne, aby mu zisk rástol a aby si vytvoril rezervu peňazí na úlohy, ktoré ho čakajú počas hry.

Každý mesiac prichádzame na trh s novinkami z našej dielne.

Hry spájajú a vytvárajú čaro, ktoré nikde inde nezažijete.

Naše motto:  Kto hrá, vie!

Prajeme Vám krásne chvíle strávené pri hrách s Vašou rodinou alebo kamarátmi.

Kategórie článku

OTAVIUS spol. s.r.o., Cambelova 13, Slovenská Ľupča 976 13, 0905707619, otavius@otavius.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info